Bedrijfsapplicaties
Bedrijfsapps iReto

Bedrijfsapplicaties op maat voor iedere ondernemin

De bedrijfsapps van iReto zijn webbased waardoor deze door meerdere personen toegankelijk kunnen zijn op eender welk toestel. Zelfs met een smartphone kunnen bedrijfsprocessen opgevolgd worden.

Kostenbesparend en efficiëntie is het uitgangspunt om de dagelijkse activiteiten van ondernemingen te optimaliseren.

Maatwerk

Door programmeertalen toe te passen zoals PHP, HTML en Javascript die we reeds kennen voor de realisatie van websites en webshops, kunnen de applicaties volledig gebouwd worden naar de specifieke behoeften van een onderneming.

Door de verwerkingsprocessen te koppelen aan de bedrijfsactiviteiten wordt er een totaal overzicht gecreëerd te beginnen vanaf een order naar de productie, de stockage en aflevering.

Met eenvoudige zoekfuncties kan in real time een overzicht verkregen worden van backorders, openstaande klanten of lopende projecten.

Eigen bedrijfsapp laten maken?

Een eigen webbased bedrijfsapp hoeft niet duur te zijn! Vergeet de grote softwarepakketten die geïnstalleerd worden op vaste computers.

Er zijn verschillende aanbieders van ERP-Sofware die uiteindelijk niet voldoen aan de vraag van de ondernemer.

Bij iReto beginnen wij from scratch, vanaf nul, wat betekent dat de creatie uniek is voor uw bedrijf, uw sector en dat er steeds meerdere functies kunnen bijgebouwd worden.

Hoe een eigen bedrijfsapp laten maken?

Het voordeel van een unieke bedrijfsapp die webbased werd opgemaakt is dat men steeds kan genieten van de laatste updates en dat er door de opvolging steeds rekening wordt gehouden met de bescherming van uw applicatie.

De eerste stappen naar een eigen bedrijfsapp;

  • iReto gaat samen met de verantwoordelijke brainstormen over de behoeften van de organisatie en de reeds bestaande applicaties bespreken.
  • Samen worden de doelen van de verwerkingen bepaald en bekijken we waar we naar toe willen gaan met onze bedrijfsapp.
  • Een optimale beveiliging van de persoonsgegevens van klanten, personeel en leveranciers staat voorop.
  • Bepalen wie er toegang heeft tot welke gegevens in de app en of er naast de admin ook nog een super admin moet worden gecreëerd.

Slimme bedrijfsapps

Het is de organisator zelf die zijn organisatie kent als geen ander!

Het is de zaakvoerder, de eigenaar, de zorgverlener of de verantwoordelijke van een sportvereniging die weet hoe de vork in de steel zit. Dit zijn de personen die de dagelijkse leiding hebben en daardoor te maken krijgen met veel voorkomende problemen.

Een bedrijfsapp kan slechts “slim” genoemd worden als er wordt samengewerkt met de beleidsmaker, want deze heeft het idee. Deze persoon heeft mogelijks het idee om een bedrijfsapp optimaal te maken zodat er kosten en tijd kunnen bespaard worden.

Bedrijfsapps in de Cloud

Met een eigen bedrijfsapp in de Cloud is er zekerheid van dagelijkse backups. Vergeet zware investeringen in een eigen server en doel op de veiligheid van data die in de Cloud wordt opgeslagen.

Er hoeft niemand meer met harde schijven te sleuren van het centraal bureel naar een andere plaats waardoor er datalekken of diefstal van gegevens kunnen ontstaan. Een unieke toegang per gebruiker maakt dat er steeds een overzicht is van de input van bepaalde verantwoordelijken.

Waar u ook bent, er is altijd toegang tot alle gegevens van op eender welk toestel. Uw agenda, facturen of leveringen zijn altijd direct raadpleegbaar.

Uw bedrijfsapp commercialiseren?

Haal meer uit uw onderneming door uw investering in een bedrijfsapp te commercialiseren. iReto denkt mee om de unieke applicatie die samen met de ondernemer werd gerealiseerd op de markt aan te bieden aan collega’s.

Een verdienmodel is het uitgaanspunt, een opportuniteit om wederkerige inkomens te generen.

iReto heeft de know-how in huis om je bedrijfsapp in de backend te onderbouwen zodat deze goed gevonden kan worden bij het ingeven van zoekwoorden door mensen die in uw sector met dezelfde problemen te kampen krijgen.