#BEDRIJFSAPPLICATIES

Zakelijke oplossingen

Bedrijfsapplicaties op maat is een must voor iedere ondernming. Administratie vertrekt meestal vanuit een order of een afspraak. Een bestelling moet doorgegeven worden naar de dispatching die ervoor zorgt dat de goederen of diensten geleverd worden.

Na aflevering hoort het om te factureren volgens de afleveringsnota, maar wie volgt op welke bon bij welk order hoort of is de opdracht wel volledig uitgevoerd?

iReto denkt mee en analyseert de bedrijfsprocessen samen met de verantwoordelijken om als resultaat een Business Management Systeem op maat uit te bouwen.

ireto applicaties op maat
#KOSTEN BESPAREN

Sneller en kostenbesparend werken?

Facturen opbouwen is het uitgangspunt. iReto ontwikkelt systemen vanuit het oogpunt van de administratie.

Hoe kunnen wij zo snel mogelijk een overzicht hebben voor orders te genereren tot volmaakte facturen en automatisch openstaande klanten herinneringen versturen.

Krijg een totaal overzicht van zowel datum van versturen of bekijk statistieken op het dashboard van hoeveelheden die per klant werden afgenomen tijdens een welbepaalde periode.

ireto business management systemen
#Full Stack Development

Bedrijfsapplicatie op maat

Eerst doen we de analyse van alle processen voor het bekomen van een unieke bedrijfsapp daarna wordt de scope besproken en het startsein bepaald.

Business Management Systemen worden steeds from scratch, dus vanaf nul geprogrammeerd door de Full Stack ontwikkelaars van iReto.

Het grote voordeel is dat er steeds kan bijgebouwd worden op de afgeleverde systemen als er nieuwe ideeën ontstaan of als de organisatie groeit.

# ONDERZOEK EN ONTWIKKELING

Controle behouden van alle bedrijfsprocessen

De oplossing voor het beheer van een organisatie hoeft niet enorm duur te zijn.

Tijdens een (online) kennismaking kunnen wij het probleem bespreken en inzicht krijgen in een organisatie waardoor er kan gebrainstormd worden naar de perfecte oplossing.

ireto zakelijke oplossingen
#Bijsturen

Een overzicht altijd en overal

De unieke bedrijfsapplicaties van iReto zijn web gerelateerd waardoor er overal ter wereld een real time overzicht te bezoeken is zodat de situatie van het management op de voet kan worden opgevolgd en dit vanaf eender welk toestel.

Rechtstreeks contact opnemen ?

C-Mine 12, B-3600 Genk

info@ireto.be

+32 (0) 479 29 89 00