Websites & webshops

Gestructureerde werkwijze

ireto volgt een gestructureerde werkwijze om voor U een succesvolle website te bouwen. Ireto zorgt met zijn werkwijze voor een mooie website maar ook voor de professionele opvolging. Zo weet U waar U aan toe bent.

Kennismaking

De eerste stap naar succes is een ontmoetingsgesprek, wij nodigen u graag uit in ons kantoor. We beginnen met een persoonlijke ontmoeting/gesprek zodat wij weten wat U verwacht van ons. We zullen het ook hebben over uw onderneming zodat we op de hoogte zijn van jullie diensten. Na onze ontmoeting en gesprek bespreken we met u wat ons plan is en kunnen we een offerte opstellen/concept uitwerken.

Plan

Bent U enthousiast om met ons samen te werken? Dan starten we met het concept te bepalen en werken wij ons idee uit. We onderzoeken wat uw klant precies wilt en werken een concept uit dat aansluit bij uw huisstijl.

Ontwikkeling

We beginnen met het ontwikkelen van een mooi design. Vervolgens is het tijd om uw website interactief en responsive te maken. Wij zorgen ervoor dat al je wensen uitkomen. Contactformulieren , inlog- en registratiesystemen en een blog dat kan allemaal. Tijdens de ontwikkelingsfase hebben wij ook een testfase. Wij testen of uw website wel klaar is om het te publiceren.

Publiceren

Na de testfase werkt de website zoals het hoort en U bent tevreden? Dan kunnen we beginnen met de website te publiceren. Wij zorgen voor uw domeinnaam & hosting. Wilt U nog enkele aanpassingen ? Dat kan ook!

Opvolging

Ireto zorgt ook altijd voor extra opvolging. Wij houden graag uw website in de gaten voor enkele updates. Dit betekent dat wij ook uw website kunnen onderhouden indien nodig. Extra foto’s , uitbreidingen of plugins installeren kan allemaal.

Ireto zorgt voor je!