Hoeveel kost een website?

De prijs voor een website hangt af van verschillende factoren. Er zijn organisaties die enkel een bekendmaking willen doen en dit op één pagina kunnen uitbeelden, maar een professionele website kan veel meer uitbeelden door het aanmaken van verschillende pagina’s wat de creatie voor een website duurder maakt. Een website moet ook gebouwd worden met het oog op een optimale vindbaarheid waardoor er doorgaans gekozen wordt voor een sterke SEO-gerichte website. De kostprijs voor een website is dus afhankelijk van de duur voor de creatie, afhankelijk van grafisch design en in welke mate het verkeer van bezoekers op je website dient gemonitord te worden. 

De web ontwikkelaars van iReto bouwen professionele en betaalbare websites en webshops. Als u op zoek bent naar een professionele web ontwikkelaar, dan ben u hier op het juiste adres. 

Wij luisteren graag naar uw verhaal zodat er een prijs op maat voor uw behoeften kan opgemaakt worden. De kost van een website hoeft niet duur te zijn, maar is het uithangbord van uw organisatie. Hoe beter je online zichtbaar bent, hoe meer uw website conversies zal genereren. Wat betekent dan een dure website?

Prijzen van een website

Een website moet betaalbaar blijven. Een organisatie die haar eigen wil bekend maken en/of producten wil aanbieden zal met een online zichtbaarheid meer leads genereren en bijgevolg klanten aantrekken. 

Wil je online gaan met een klein budget? Dan kan dit met 1 pagina met een professionele uitstraling.

De prijs voor een website die door een professionele web ontwikkelaar klaargestoomd wordt ligt steeds tussen de € 750,- en de € 5000,-

Hoe meer tekst je kan schrijven voor het bekendmaken van je organisatie, hoe meer tijd en dus geld ervoor nodig is om je website te doen groeien, maar men kan altijd starten met een template om alvast online te gaan.

Gratis website 

Als je graag een gratis website wil maken, dan bestaan er verschillende aanbieders hiervoor zoals Wix. Hier kan je zelf aan de slag met een uiterst minimum aan kapitaalinvestering. Verschillende ondernemers trachten via deze mogelijkheden een zo mooi mogelijke website voor hun eigen te bouwen, maar zoals bij iedere job is ook hier het motto, schoenmaker blijf bij je leest!

Hoe dan ook komen de mensen die deze uitdaging zelf aangaan, ergens wel in de knoop te zitten. Het kan een foto zijn die niet past in de vooropgestelde formaten en/of teksten die niet responsive zijn op meerdere toestellen.

Best is als je wil dat je website autoriteit uitstraalt, dat je dan kiest voor een professionele web designer want goedkoop betekent meestal dat het uiteindelijk duurkoop wordt.

Een professionele web designer weet waarmee hij of zij bezig is en heeft o.a. kennis van gebruikservaring, de laatste trends in web design en onderbouwt in de backend van de website reeds conversiegerichte doelen. Wanneer je website niet de juiste zoekwoorden vermeldt en dus zwak werd opgebouwd, zal Google uw website niet kunnen indexeren.

Het bouwen van een website is al een complexe zaak! Het online plaatsen en laten groeien door te werken aan zoekmachineoptimalisatie of SEO, dat is een ander paar mouwen. Bij iReto ben je zeker dat je professionele website gevonden, bezocht en gebruikt zal worden door het gebruik van sterke tools zoals Google Analytics, Google Tag Manager en Google Search Console.

 

Website zelf beheren

Steeds meer bedrijven kiezen voor een CMS-systeem, een Content Management Systeem of een systeem voor het beheren van je informatie die je dus zelf plaatst op je website.

De ontwikkelaars van iReto doen de opzet en de inrichting van je website die je achteraf zelf kan beheren. Buiten het gebruiksgemak kan men ook rekenen op de toepassing van de eigenheid van een organisatie of onderneming door het programmatieteam van iReto. Het CMS-systeem zal aangepast worden waar nodig met programmeertalen zoals PHP, HTML, CSS of Javascript.

U kan de website beheren die professioneel werd ingericht en waar iReto steeds klaar staat voor online begeleiding.

Waarom een website laten maken?

  • Zo krijg je een uniek en professioneel design,
  • omdat je website beter gevonden zal worden bij het ingeven van zoekwoorden,
  • SEO-gericht en reeds in de backend ingegeven zoekcriteria,
  • online support,
  • Betaalbaar en schaalbaar,
  • omdat een marketingteam met je meedenkt om leads te genereren

Benieuwd naar de kostprijs van een website?