Websites & webshops

Hou je laptop koel – 5 tips

Er staan ons nog veel hete dagen te wachten, met deze tips hou jij je laptop koel.

1. Laptop op een hogere plaatsen zetten.

Als je laptop beschikt over een ventilator, zorg er dan voor dat deze genoeg ruimte heeft om te koelen. Je kan gebruik maken van een boek of een harde oppervlakte om je laptop erop te zetten. Let op dat het voorwerp niet de ventilator bedekt ook mag je je laptop niet op je schoot of een stoffen oppervlak zetten.

2. Minder gebruik maken van je processor

Via de instellingen kun je de inspanning van je laptop minderen en de processor minder te laten werken. Dit zorgt ervoor dat je laptop minder snel warm wordt.

 

3. Koop een cooling stand

Je kan je laptop afkoelen met een cooling stand, het is een extra verhoging met ventilator. Deze zorgen voor extra verkoeling aan je laptop. Als je temperatuur erg op loopt van je laptop is het een goed idee om wat geld hierin te investeren.ventilator

 

4. Hitte-afleider

Als je een laptop met metalen behuizing hebt, leg er dan een andere metalen voorwerp onder zodat je de hitte kan afleiden. Je moet niet ver zoeken denk aan munten(geld), …

5. Omgeving koel houden

Zorgen voor een koele sfeer is belangrijk, sleutelen aan je instellingen helpt niet als je in een warme omgeving bent met je laptop.