Hoger scoren in Google

Wil jij gevonden worden in Google? Je website zichtbaar maken in google? iReto  de SEO specialist. We zullen met onze kennis en de juiste strategie zorgen dat uw website vindbaar wordt.

Hoog scoren in google

Hoger score in Google

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Een onderneming wilt altijd een groot aantal offerte-aanvragen en nieuwe klanten op hun website. Dit kunnen wij genereren met de juiste zoekmachine optimalisatie. Door dit door te voeren scoor je beter in google en je wordt zichtbaar met je website. We zorgen ervoor dat jouw website op een hoge positie zal komen in google

 

Hoger scoren in google
Hoog scoren in google

Hoog scoren met je website

Iedereen wilt graag hoog scoren in google. Er zijn verschillende manieren om je website conversie te verhogen. Met een juiste strategie kan je bepalen hoe je je website laat renderen.

 

  • Online: Zoekmachine optimalisatie of SEO. Dit gedeelte doen wij bij het bouwen van een website. We zorgen dat jouw website voorziet van de juiste zoekwoorden. Zo kun je de potentiële klanten naar jouw website sturen. De seo wordt uitgevoerd nadat de website wordt gebouwd.
  • SEO campagne: Het opstarten van een SEO campagne kun je naast de optimalisatie doen. Zo ga je de juiste mensen targetten die opzoek zijn naar de diensten/producten die uw onderneming aanbiedt. iReto helpt uw onderneming met SEO campagnes maar ook facebook campagnes ofwel e-mail marketing.

 

Door deze manieren worden de zoektermen die bezoekers ingeven bij Google of andere zoekmachines herkend en zal een potentiële klant sneller naar jouw website worden geleid. Tenslote kan iReto u ook nog helpen met de GDPR , Social media campagnes maar ook Websites en webshops.

Landingpages – goedkoop scoren in Google met een zoekwoord en een aparte pagina

iReto zal een aparte pagina maken op uw website met uw huisstijl gebaseerd op uw zoekwoord. Voorbeeld: Ik ben kapper.  Ik wil bijvoorbeeld gevonden worden op “beste kapper”. Wanneer er mensen “beste kapper” intikken in google zou het interessant zijn dat ze bij u terecht komen. Wij bouwen een aparte pagina helemaal geoptimaliseerd met SEO voor uw zoekwoord.

  • Kies de juiste trefwoorden waarmee je beter wil scoren in Google
  • Maar ook de juiste content
  • Responsive design
Landinpages

 

Bekijk enkele referenties

Meer informatie?

Indien u meer informatie wenst over de SEO kan u altijd terecht bij iReto. Een website bouwen is één punt daarna is het belangrijk om ook SEO uit te voeren. Anders gezegd is iReto de full service webbureau die jouw onderneming kan helpen.