# MARKETING VOLGENS PRIVACY BY DESIGN

Strategische marketing en Content marketing

Tenzij u een uniek product of dienst verleent waarvoor er totaal geen concurrentie bestaat, komt uw organisatie terecht in een jungle van marketingtoepassingen.

Wat is de reden dat sommige ondernemingen of zorgverleners niet bekend worden en noodgedwongen de deuren dienen te sluiten en dat terwijl er aandacht werd geschonken om de beste service te verlenen?

Kan het zijn dat je dienst of product te duur is of niet gevraagd wordt of weet de organisatie zelf wel wat ze aan het doen zijn?

ireto marketingplan
# MARKETINGPLAN

Een marketing plan maken

Strategisch gezien wordt samen bepaald welke producten uit het gamma van de organisatie de Cash Cows zijn en bepalen we de marketingmix. De SWOT-analyse leert ons welke positie ons aanbod bekleed en waar er moet aan gesleuteld worden. Vervolgens wordt de BCG-Matrix opgemaakt.

Hierna wordt het content marketing plan opgesteld. Welke producten worden er aan welke doelgroep aangeboden en hoe kan deze doelgroep het best bereikt worden? Content optimaliseren, toepassing van de AIDA-formule en meer worden consistent uitgewerkt.

# PROJECTPLAN

Gebruik van evaluatiemethoden

iReto stemt af op de “wants” en de “needs” van de klanten die een bepaalde website bezoeken. De online activiteiten kunnen gericht zijn op de organisatiedoelen zoals verkoop, leadgeneratie of informatie.

Project
resultaat
 
Wat wordt opgeleverd? Uitwerken van het online ontwerp, het online beheer of de contentstrategie.
Aanpak en fasering
 
Wie doet wat in welke volgorde? Fases uitwerken en beslismomenten inbouwen.
Project
organisatie
 
Samenstellen van de organisatie, de verantwoordelijkheden en bevoegdheden.
Project
begroting
 
iReto stelt samen met de leiding de begroting op. Geld, menskracht en middelen. Oplossing van A tot Z
# CONVERSIE

Content met overtuigingskracht

De bezoeker laten doen wat jij voor ogen hebt, is een subtiel spel. Het gaat om het creëren van een positieve user experience. Bijvoorbeeld een intuïtieve klikstroom, het wekken van vertrouwen en het wegnemen van onzekerheden. En uiteraard om content die antwoord geeft op klantvragen of een oplossing biedt voor een bepaald probleem.

KRACHTIGE BINNENKOMERS

Overtuig met stijl

Een prikkelend citaat trekt de aandacht, vooral als het zo is gekozen dat mensen nieuwsgierig worden. Storytelling brengt het verhaal van een merk, organisatie of product tot leven. Het is een beproefde techniek om een band op te bouwen met klanten.

# KRACHTIGE BINNENKOMERS

Overtuig met stijl

Een prikkelend citaat trekt de aandacht, vooral als het zo is gekozen dat mensen nieuwsgierig worden. Storytelling brengt het verhaal van een merk, organisatie of product tot leven. Het is een beproefde techniek om een band op te bouwen met klanten.

Veelgestelde vragen

Krijg antwoorden op al jouw vragen omtrent het bouwen van een website die scoort in google.

Een veelgestelde vraag, een moeilijk antwoord. Wij voorzien altijd een vrijblijvende offerte op maat. Het minimumbudget voor een website van Ireto is 1750 euro. Zo garanderen we kwaliteit en resultaat.

 

Dit hangt af van de grootte van een project. Doorgaans duurt de bouw-fase een viertal weken. Daarna lopen we samen door de oplevering om nog eventuele feedback te verwerken. De meeste projecten leveren we af binnen de 4 weken.

 

Wij werken doorgaans in WordPress, het meest gebruikte content management systeem ter wereld. Wij gebruiken echter geen templates, maar gebruiken het platform als basis opdat we sneller aanpassingen kunnen maken. Zo kan jij ook ten allen tijde zelf dingen veranderen aan je site in overleg.

 

Na het lezen van deze pagina ben je overtuigd dat je moet investeren in een nieuwe website. Ideaal! Na je contact met ons opneemt, bellen of zien we elkaar fysiek. Op dat moment bespreken we jouw doelstellingen, je bedrijf en wat je nodig hebt. Daarna bouwen we je site met ons gehele team. We voorzien de lay-out, codering, je teksten (wij verwachten geen Word-documenten van je, we schrijven zelf je teksten om doelgericht te communiceren) en de strategie. Jouw tijdsinvestering is miniem, want jij hebt het druk met je bedrijf. Na twee feedbackrondes lanceren we jouw project. Daarna zorgen we voor een hele resem klanten via online marketing. Tijdens onze jarenlange samenwerking zijn wij steeds bereikbaar en denken we pro-actief na over opportuniteiten.

 

De gegevens van je website worden extra beveiligd door het plaatsen van een beveiligde laag tussen een server en een internet browser die dan gebruikt maakt van het https-protocol.

 

Vraag eenvoudig via een mailbericht de FTP-gegevens bij je huidige provider aan, want deze is verplicht om deze gegevens binnen enkele dagen aan je te bezorgen. Wanneer je huidige web ontwikkelaar je deze gegevens stuurt, kan je deze gegevens aan ons doorgeven waardoor wij de transfert voor je regelen.

 

Het wordt steeds moeilijker om je website hoog te laten scoren in Google omdat de online concurrentie dagelijks groeit. Iedere eigenaar van een online website of webshop wil trouwens hetzelfde. Bij iReto wordt er gewerkt met linkbuilding, een systeem dat toelaat om met enkele slagwoorden je Google ranking te optimaliseren.

 

Rechtstreeks contact opnemen ?

C-Mine 12, B-3600 Genk

info@ireto.be

+32 (0) 479 29 89 00