Ondernemers samen sterk tegen corona – je business snel online

Bang voor het coronavirus? Dan mag je niet zomaar stoppen met je business. Tuurlijk moeten wij bewust zijn en de juiste beslissingen te nemen. Maar de klant moet worden geholpen waar nodig. Digitaal moeten de ondernemers hun klanten helpen.

Deze ochtend was het al snel zichtbaar dat vele ondernemingen de deuren zo veel mogelijk gesloten houden, om niet te spreken van de Horeca die helemaal afgesloten werd voor de dagelijkse inkomensstroom die nodig is om een zaak minstens recht te houden. Wat kan ik doen tegen de coronavirus als ondernemer? Je business snel online hebben dat is de boodschap, dit kan via een webshop of online beter gevonden te worden via SEO.

Hoe kan ik mijn klanten digitaal helpen?

Doordat de ondernemingen de deuren moeten sluiten door de coronavirus zullen de klanten online zoeken naar hun product of dienst.  Daar moet een onderneming gebruik van maken. Zorgen dat uw onderneming en producten makkelijk te vinden zijn op internet , online blijven. Er zijn verschillende manieren om je business online te showen. Verkoop je producten , dan is een webshop ideaal voor dit probleem. Zoek je voor online zichtbaarheid voor je onderneming kan je altijd beroep doen op SEO.

 

WEBSHOP

Een webshop is 24 op 24 open, een webshop kan je altijd bekijken. Mensen gaan niet meer buiten sinds de coronavirus , ze willen zoveel mogelijk online bestellen. Dankzij een webshop kan je makkelijk je business blijven laten groeien.

Het opstarten van een webshop is goedkoop je betaald je webman voor het bouwen van een webshop en je kan beginnen. Je hebt geen grote kosten aan een webshop , dit is ook ideaal om meer omzet te genereren. iReto wil met dit de ondernemingen helpen om hun business te kunnen uitoefenen. Geen opstartkosten alleen een maandelijkse kost! . Zo kan u in de toekomst uw communicatie in dezelfde lijn doortrekken, het kan uw herkenbaarheid alleen maar verbeteren.

 

SEO

Een onderneming wilt altijd een groot aantal offerte-aanvragen en nieuwe klanten op hun website. Dit kunnen wij genereren met de juiste zoekmachine optimalisatie. Door dit door te voeren scoor je beter in google en je wordt zichtbaar met je website. We zorgen ervoor dat jouw website op een hoge positie zal komen in google.

Iedereen wilt graag hoog scoren in google. Er zijn verschillende manieren om je website conversie te verhogen. Met een juiste strategie kan je bepalen hoe je je website laat renderen.

Online: Zoekmachine optimalisatie of SEO. Dit gedeelte doen wij bij het bouwen van een website. We zorgen dat jouw website voorziet van de juiste zoekwoorden. Zo kun je de potentiële klanten naar jouw website sturen. De seo wordt uitgevoerd nadat de website wordt gebouwd.
SEO campagne: Het opstarten van een SEO campagne kun je naast de optimalisatie doen. Zo ga je de juiste mensen targetten die opzoek zijn naar de diensten/producten die uw onderneming aanbiedt. iReto helpt uw onderneming met SEO campagnes maar ook facebook campagnes ofwel e-mail marketing.

Door deze manieren worden de zoektermen die bezoekers ingeven bij Google of andere zoekmachines herkend en zal een potentiële klant sneller naar jouw website worden geleid. Tenslote kan iReto u ook nog helpen met de GDPR , Social media campagnes maar ook Websites en webshops.

 

Wat kan iReto voor jouw onderneming betekenen?

iReto lanceert speciaal tijdens deze zware periode de actie om binnen de 24 uren met je onderneming online te komen. Doe je aanvraag per mail en laat je onderneming online komen zonder dure opstartkosten. Om een hart onder de riem te steken, lanceren wij websites en webshops aan een prijs per maand. Bij een simpele aanvraag brengen wij uw onderneming binnen de 24 uren professioneel online.

 

Thuis zitten en toch blijven verkopen dat is de boodschap!