Leer ons kennen

iReto is een Full-Service Webbureau

Websites bouwen is onze specialiteit. Ons team is dagelijks bezig met het ontwikkelen van nieuwe projecten en het verbeteren van bestaande. Wij bouwen gebruiksvriendelijke oplossingen op maat. Bij ons kan u terecht voor een totaalpakket. Van web ontwikkeling tot online marketing zijn we er voor jou, Ireto neemt alles zelf in handen.

Dankzij onze knowhow en creatief grafisch ontwerp maakt u het verschil! Uw website wordt gemaakt vanuit klantenperspectief, zodat zij kunnen genieten van een overtuigende online ervaring. Ireto zorgt ervoor dat het totaal plaatje klopt voor jouw bedrijf.

Met deze 3 stappen maken wij "het verschil"

Concept

Bent u enthousiast om met ons samen te werken? Dan starten we met het concept te bepalen en werken wij ons idee uit. We onderzoeken wat jou klant precies wilt en werken een concept uit dat aansluit bij uw huisstijl.

Ontwikkeling

We beginnen met het ontwikkelen van een mooi design. Vervolgens is het tijd om uw website interactief en responsive te maken. Wij zorgen ervoor dat al jou wensen uitkomen. Contactformulieren , inlog en registratie systemen en een blog dat kan allemaal. Tijdens de ontwikkelingsfase hebben wij ook een testfase. Wij testen of jou website wel klaar is om het te publiceren.

Opvolging

Ireto zorgt ook altijd voor extra opvolging. Wij houden graag jouw website in de gaten voor enkele updates. Dit betekent dat wij ook jouw website kunnen onderhouden indien nodig. Extra foto's , uitbreidingen of plugins installeren dat kan allemaal.

Het team

Anel Hegic

Web Ontwikkelaar & Grafisch Ontwerper

Danny Baerts

Web Ontwikkelaar & DPO

Katja Van Rompaey

CEO

Aurelie Baerts

Social media marketeer