Leer ons kennen

iReto is een Full-Service Webbureau

Websites bouwen is onze specialiteit! Vandaar dat ons team dagelijks bezig is met het ontwikkelen van nieuwe projecten en het verbeteren van bestaande websites. Meer nog beschikken wij over erkende PHP ontwikkelaars die uw WordPress website of uw Woocommerce e-shop uniek maken.

Naast het ontwikkelen van websites en webshops versterken wij uw merk of product met gerichte sociale media acties. Voor de creatie van sociale media profielen en vooral om je doelgroepen en doelgebieden te bepalen ben je tenslotte hier op het juiste adres.

Meer nog kunnen wij ondernemingen of organisaties steunen in de GDPR of AVG regelgeving. Een erkende DPO of FG verzorgt een volledige audit van uw bedrijf en opent de weg naar 100% compliancy.

Als gevolg van deze kennis kan u rekenen op een sterke en beveiligde hosting. Zowel voor nieuwe als voor bestaande applicaties kan u gebruik maken van onze eigen VPS.

Dankzij onze knowhow en creatief grafisch ontwerp maakt u het verschil! Uw website wordt gemaakt vanuit klantenperspectief, zodat zij kunnen genieten van een overtuigende online ervaring.

Ireto zorgt ervoor dat het totaal plaatje klopt voor jouw bedrijf.

Met deze 3 stappen maken wij "het verschil"

Concept

Bent u enthousiast om met ons samen te werken? Dan starten we met het concept te bepalen en werken wij ons idee uit. We onderzoeken wat jou klant precies wilt en werken een concept uit dat aansluit bij uw huisstijl.

Ontwikkeling

We beginnen met het ontwikkelen van een mooi design. Vervolgens is het tijd om uw website interactief en responsive te maken. Wij zorgen ervoor dat al jou wensen uitkomen. Contactformulieren , inlog en registratie systemen en een blog kan allemaal. Tijdens de ontwikkelingsfase hebben wij ook een testfase. Wij testen of uw website klaar is om online te kunnen gaan.

Opvolging

Ireto zorgt ook altijd voor extra opvolging, beveiliging en updates. Op die manier bent u zeker dat uw website of webshop beveiligd is tegen hacking. Hiervoor heeft iReto een uniek concept aan een lage prijs.Het onderhoud van uw website is veilig in handen van iReto. Achteraf extra foto's , uitbreidingen of plugins installeren is altijd mogelijk. Bovendien is iReto ten machte om een eigen koppeling of API te bouwen voor eender welke communicatie met andere applicaties.

Het team

Anel Hegic

Web Ontwikkelaar & Grafisch Ontwerper

Danny Baerts

Web Ontwikkelaar & DPO

Katja Van Rompaey

CEO

Aurelie Baerts

Social media marketeer