# SEO

Zoeken en vinden

Een hoge positie in de Google Ranking is nog geen garantie voor een klikactie. Het besluit om verder te klikken hangt ook af van de tekst die in het zoekresultaat staat.

Geeft de gevonden pagina een antwoord op de vraag en zal de bezoeker verder klikken om op de site te belanden? Zal het bezoek ook leiden tot een aanvraag, een bestelling of een betaling?

Hoe beter een pagina van een organisatie matcht met iemands zoekactie, hoe hoger de kans op een hoge positie.

+ 80% zichtbaarheid

ireto metatags

+ 58% zichtbaarheid

ireto metabeschrijvingen
# Hoger scoren in Google

Hoe werkt Google?

Via spiders worden hyperlinks door Google op het web gevolgd en opgeslagen als een kopij in de index van de zoekmachine. Als men pagina’s wil vindbaar maken, moet ervoor gezorgd worden dat ze in die index terechtkomen.

iReto volgt de algoritmes die bepalen hoe hoog een pagina in de resultatenlijst verschijnt, voortdurend op.

Alle webpagina’s, dus ook die op sociale media worden door de zoekmachine geïndexeerd. De sleutel tot succes zijn de zoekwoorden die potentiële bezoekers intikken of inspreken om een bepaald soort product, dienst of informatie te zoeken.

# Metatag Description

Zoekwoorden plaatsen in de titel van een pagina.

De titel vormt vaak de eerste indruk die mensen van een site hebben. iReto verwerkt de zoekwoorden in de titel(s) en sluit dan aan bij het onderwerp van de pagina.

Unieke
Titel
 
Voor elke pagina creëert iReto een unieke titel die de lading dekt.
Meta
omschrijving
 
Samen met de titel moet er voor de bezoeker informatie doorgegeven worden.
Meta-
tag
 
Het iReto PHP-ontwikkelingsteam verwerkt de HTML-codes in de bron van webpagina’s.
User Experience
 
iReto implementeert Google Analytics om de signalen van bezoekgedrag te laten meewegen.
# Laat jouw business renderen

Website laten optimaliseren?

Wil jij ook beter gevonden worden in Google, maar heb je de tijd of de skills er niet voor? Dan helpen wij bij ireto je graag verder. We hanteren een vast tarief per keyword om onze SEO-expertise rechtstreeks toe te passen op jouw ireto website.

We onderzoeken welke zoekopdrachten gebruikt worden door mensen die nood hebben aan diensten of producten in jouw sector. Daarna analyseren we het maandelijks zoekvolume én competitie van alternatieve keywords. Op basis van deze cijfers werken we de SEO basisstrategie voor jouw website uit.

Veelgestelde vragen

Krijg antwoorden op al jouw vragen omtrent het bouwen van een website die scoort in google.

Een veelgestelde vraag, een moeilijk antwoord. Wij voorzien altijd een vrijblijvende offerte op maat. Het minimumbudget voor een website van Ireto is 1750 euro. Zo garanderen we kwaliteit en resultaat.

 

Dit hangt af van de grootte van een project. Doorgaans duurt de bouw-fase een viertal weken. Daarna lopen we samen door de oplevering om nog eventuele feedback te verwerken. De meeste projecten leveren we af binnen de 4 weken.

 

Wij werken doorgaans in WordPress, het meest gebruikte content management systeem ter wereld. Wij gebruiken echter geen templates, maar gebruiken het platform als basis opdat we sneller aanpassingen kunnen maken. Zo kan jij ook ten allen tijde zelf dingen veranderen aan je site in overleg.

 

Na het lezen van deze pagina ben je overtuigd dat je moet investeren in een nieuwe website. Ideaal! Na je contact met ons opneemt, bellen of zien we elkaar fysiek. Op dat moment bespreken we jouw doelstellingen, je bedrijf en wat je nodig hebt. Daarna bouwen we je site met ons gehele team. We voorzien de lay-out, codering, je teksten (wij verwachten geen Word-documenten van je, we schrijven zelf je teksten om doelgericht te communiceren) en de strategie. Jouw tijdsinvestering is miniem, want jij hebt het druk met je bedrijf. Na twee feedbackrondes lanceren we jouw project. Daarna zorgen we voor een hele resem klanten via online marketing. Tijdens onze jarenlange samenwerking zijn wij steeds bereikbaar en denken we pro-actief na over opportuniteiten.

 

De gegevens van je website worden extra beveiligd door het plaatsen van een beveiligde laag tussen een server en een internet browser die dan gebruikt maakt van het https-protocol.

 

Vraag eenvoudig via een mailbericht de FTP-gegevens bij je huidige provider aan, want deze is verplicht om deze gegevens binnen enkele dagen aan je te bezorgen. Wanneer je huidige web ontwikkelaar je deze gegevens stuurt, kan je deze gegevens aan ons doorgeven waardoor wij de transfert voor je regelen.

 

Het wordt steeds moeilijker om je website hoog te laten scoren in Google omdat de online concurrentie dagelijks groeit. Iedere eigenaar van een online website of webshop wil trouwens hetzelfde. Bij iReto wordt er gewerkt met linkbuilding, een systeem dat toelaat om met enkele slagwoorden je Google ranking te optimaliseren.

 

Rechtstreeks contact opnemen ?

C-Mine 12, B-3600 Genk

info@ireto.be

+32 (0) 479 29 89 00