Download hier al onze Woocommerce tips 

 

Webshop laten maken

Net zoals bij een fysieke winkel zorgen wij samen met u voor een betrouwbaar uiterlijk, want bezoekers van de webshop moeten ook betalingen uitvoeren. Hiervoor moet de conversie geoptimaliseerd worden, want bezoekers moeten klanten worden! Een eerste vereiste hiervoor is dat de webshop zeer gebruiksvriendelijk wordt, de juiste doelgroep aantrekt en waar men gemakkelijk  kan winkelen en afrekenen.

Met de implementatie van Google Analytics kunnen wij samen werken aan een hogere conversie binnen uw webshop. Hierdoor kunnen wij optimaliseren door het testen van bepaalde pagina’s en bepalen welke de meeste bezoekers tot klanten genereren.

Omzet vergroten!

Uw webshop aanbieden in verschillende talen kan al een wezenlijk verschil betekenen in uw dagelijkse omzet of uw producten aanbieden aan niet enkel de consument maar ook aan de groothandel kan voor een boost in verkoop betekenen. Een webshop die perfect zichtbaar is op alle toestellen zoals smartphones, zorgt voor een snellere beslissing bij aankoop want de wereld wordt meer en meer mobiel.

Op regelmatige basis een product in de kijker plaatsen of een extra korting geven kan leiden tot wederaankopen door dezelfde klanten! Door gerichte acties via social media zorgen wij voor grotere bestellingen per klant of wij gaan samen op zoek naar verwante producten die je kan aanbieden en die je dan zonder te investeren in een grote voorraad aan de man kan brengen door een drop shipping.