social media marketing specialist

Laat jouw social media beheren door onze social media marketing specialist

Een social media strategie is het middel om je op je doelgroep te richten en creëert een stevigere relatie tussen klant en product. Bij gerichte acties kan je meer informatie over je bedrijf, je producten en bedrijfscultuur weergeven zodat men je bedrijf beter leert kennen.

Hier werken wij aan het “know-like-trust” – principe, zodat je bedrijf bekender wordt, geliked wordt en waar je interactief kunt communiceren met je klanten.

iReto schrijft samen met de ondernemer een plan uit en plaatst gerichte acties of hertekent de branding van je onderneming en post vervolgens op verschillende social media kanalen op verschillende tijdstippen. In overleg definiëren wij wanneer klanten zoeken naar uw product.

Bekender, Socialer en Personaliseren

Acties ondernemen online zoals social media, CTA’s op je website of e-mail marketing kunnen ondersteund en opgevolgd worden door de creatie van marketingfunnels. Met deze funnels bouwen wij aan follow-up e-mails die automatisch gegenereerd worden zodat klanten na het downloaden van een (gratis) aanbod, opgevolgd worden door een bericht waardoor je een perfecte marketingmix krijgt.

In de tijd van het internet is het niet nodig om een duur marktonderzoek uit te voeren door de plaatsing van opmerkingen na gebruik van een product. Een sterk merk & uitstraling is dé start.
De concurrentie kan U voor zijn door financiering of beursintroducties waar wij de strategische flexibiliteit van een organisatie definiëren.Zijn er opkomende economieën of globalisering en theorieën.
Tevreden klanten zijn de drijvende kracht achter merk succes en bouwen aan een duurzaam concurrentievoordeel. Verantwoord ondernemen is daarvoor het uitgangspunt om klanttevredenheid te bevorderen.

Bekijk enkele referenties