Algemeen

Stad Genk premie online website

De stad Genk voorziet een premie voor handelaars tot € 5.400.- om digitaal te gaan. Online gaan met een website of webshop in Genk is voor vele winkels een noodzaak om te kunnen overleven. Tijdens de eerste lockdown gingen de helft van de handelaars die in Vlaanderen gevestigd zijn reeds online met een nieuwe website of een professionele webshop.

Handelaars gingen massaal online tijdens de eerste lockdown in Genk.

Voor de coronacrisis hadden vele handelaars in Genk geen tijd om online te gaan omdat de koopkracht zich in de fysieke winkels bevonden. Het internet biedt een oplossing voor handelaars die hinder ondervinden van de coronacrisis. In combinatie met de hinderpremie was het voor vele handelaars, samen met het online gebeuren, net voldoende om te kunnen overleven.

Koop lokaal

Klanten hebben goed geluisterd naar herhaaldelijke oproepen om lokaal te kopen. De mensen hebben begrepen dat je door lokaal kopen niet alleen de lokale handelaar steunt, maar ook onze eigen economie. Het winkelhieren kan je doen bij alle sectoren, van bouwondernemingen tot web ontwikkelaars.

Producten online aanbieden

Naast de verschillende online serviceverlening zoals winkelhier dat aangeboden wordt door Unizo, wil de handelaar zelf ook producten online adverteren door het bouwen van een webshop. Met een webshop kan je online gevonden worden mits een goede SEO-strategie. Laat uw onderneming begeleiden door professionals in SEO om goed te kunnen scoren in Genk.

 

iReto webdesignbureau in Genk

Als ondernemers van Genk zijn wij zeer blij met het initiatief van onze gemeente. We zijn zéér trots om te kunnen zeggen dat wij van Genk zijn, weetge. 

 

stad genk

Kom eens langs in ons kantoor op de C-mine . Een aangename werkomgeving verhoogt de productiviteit en de inspiratie. Dit zorgt dan weer voor betere resultaat. Uw online verhaal wordt gepushed met nieuwe frisse ideeën.
Dit zorgt dan weer voor een chill online verhaal!

Heb jij al een webshop? 

Met de juiste voorbereiding kunnen webshops dubbelcijferige conversiepercentages behalen en een consistente groei op jaarbasis. Weet u niet zeker hoe u deze resultaten alleen kunt bereiken? Onze e-commerceconsulent kan u de stapsgewijze ondersteuning bieden die u nodig hebt om deze verbluffende resultaten te bereiken.