Waarom zou ik woocommerce gebruiken voor mijn webshop ?

Waarom woocommerce? #

WooCommerce kan worden gebruikt om alles te verkopen #

WooCommerce is ongelooflijk flexibel. Als u iets wilt verkopen, kunt u het verkopen met WooCommerce. Dat omvat fysieke producten, digitale producten, abonnementen, afspraken en nog veel meer. Of u nu van plan bent een enkel digitaal product of een enorme verscheidenheid aan fysieke producten te verkopen, WooCommerce is het Zwitserse zakmes van e-commerce-applicaties.

WooCommerce bevat krachtige analyses #

Hoe meer u weet over uw klanten en de manier waarop ze omgaan met uw winkel en zijn producten, hoe beter. WooCommerce biedt out-of-the-box een uitgebreide set analyses die worden weergegeven in een duidelijke en intuïtieve interface. Bovendien is het eenvoudig om WooCommerce te integreren met externe analyseservices zoals Google Analytics met extensies.

WooCommerce groeit mee met uw bedrijf #

Bij het kiezen van een e-commerce-applicatie is het een goed idee om na te denken over de toekomst van uw bedrijf. Het is nu misschien klein, maar na verloop van tijd zal het groeien en moet u een applicatie kiezen die in staat is om een ​​drukke winkel te ondersteunen zonder in het begin al te veel complexiteit op te leggen.

WooCommerce ondersteunt winkels variërend van klein tot enorm . Het kan variëren van een paar producten tot vele duizenden, en van een handjevol shoppers per dag tot honderden shoppers per seconde.

Doelen behalen met Woocommerce #

Kortom, omdat WooCommerce een complete eCommerce-oplossing biedt die snel en gebruiksvriendelijk is en zich kan aanpassen aan de behoeften van uw eCommerce-bedrijf.