Wat kunnen wij voor u doen?

Digitale
ondersteuning.

IRETO ONDERSTEUNT UW ONDERNEMING DIGITAAL

Website & Webshop

We bouwen trendy EN vindbare websites , met een professionele website verhoog je nu eenmaal je omzet. Ireto ondersteunt uw onderneming digitaal op elk vlak.

Online vindbaarheid - SEO

iReto zorgt dat je onderneming goed gevonden wordt op google , beter dan jouw concurent. De juiste strategie zorgt voor meer bezoekers op je website.

Online marketing

iReto schrijft samen met de ondernemer een plan uit en plaatst gerichte acties of hertekent de branding van je onderneming en post vervolgens op verschillende social media kanalen op verschillende tijdstippen.

Website laten maken

We werken op het gebied van UI / UX-ontwerp.

iReto helpt ondernemingen met het opzetten van een professionele website die uw omzet zal verhogen. Samen met u werken wij een mooi project uit zodat we succes kunnen boeken met uw online verhaal.

Onlangs hebben wij een aantal SEO hacks toegepast. Na 2 maanden werd de website gerangschikt boven onze « concurrenten » (organische groei) met behulp van fundamentele trucs, het deed ons zelfs denken over het starten van een nieuwe onderneming op dit gebied.

Als u uw zichtbaarheid op Google wilt vergroten zal u toch wat meer tijd moeten besteden aan uw website / seo !

Zoekmachine optimalisatie - SEO

SEO is net zoals het groeien van planten; hoe meer tijd je besteedt aan het verzorgen ervan, hoe beter het groeit.

Online marketing

Een social media strategie is het middel om je op je doelgroep te richten en creëert een stevigere relatie tussen klant en product.

iReto schrijft samen met de ondernemer een plan uit en plaatst gerichte acties of hertekent de branding van je onderneming en post vervolgens op verschillende social media kanalen op verschillende tijdstippen. In overleg definiëren wij wanneer klanten zoeken naar uw product.

0
Succesvolle
Projecten
0
Kopjes
koffie

Collaboration

Got a project?

We zijn een team van creatieven die enthousiast zijn over unieke ideeën en digitale en bedrijven helpen een geweldige identiteit te creëren.