Webdesign Hasselt

Wil je een website laten maken in Hasselt? iReto webdesignbureau Hasselt 

Wij adviseren u welke oplossing het best bij uw organisatie past. Met een goede communicatie en projectmanagement begrijpen wij uw organisatie en tweaken wij de doelstellingen piekfijn. Het nalaten van een professionele indruk en het actief werven van potentiële klanten…Daar gaan we voor hier in Hasselt!

Een basis zoekmachine-optimalisatie zit in onze aanpak ingebakken. We bouwen trendy EN vindbare websites. Een extra SEO’tje? Graag! We helpen u om nog meer relevante bezoekers naar uw site te loodsen. Vraag ons zeker naar alle extra mogelijkheden..

Ireto volgt een gestructureerde werkwijze om voor jou een succesvolle website te bouwen. Ireto zorgt met zijn werkwijze voor een mooie website maar ook voor de professionele opvolging. Zo weet u waar u aan toe bent.

 

Bereik meer potentiële klanten

iReto werkt op een gestructureerde manier om websites te maken in Hasselt die niet alleen een mooi design kennen, maar waardoor de juiste zoekwoorden ook in de backend worden ingebakken.

Op die manier worden de zoektermen die bezoekers ingeven bij Google of andere zoekmachines herkend en zal een potentiële klant sneller naar jouw website worden geleid. Extra acties betreffende SEO zal U in Hasselt met zekerheid meer verkeer naar de website brengen waardoor mensen die op zoek zijn naar uw product, steeds weer op uw website terechtkomen.

 

Het feit dat wij bij voorkeur met een CMS-systeem werken zoals WordPress, maakt het de eigenaars van websites gemakkelijk om steeds berichten of nieuws te plaatsen, foto’s en teksten te veranderen én om eigen acties te ondernemen.

 

Zoekmachine Optimalisatie (SEO)

Het bouwen van een website is één ding , het gevonden worden op google is een tweede punt. Een wordpress website wordt gebouwd en bezit al een deel seo. Het WordPress systeem is SEO-vriendelijk opgebouwd. Het is dus zeer belangrijk om jouw website te optimaliseren zodat je website wordt gevonden op Google en andere zoekmachines zoals , Bing , Yahoo,… Naast de technische kant van SEO is het ook een belangrijk punt dat je website is voorzien van goede content en zoekwoorden.

  • Meta titel
  • Meta omschrijving
  • Zoekwoorden

iReto SEO Tips

Onderhoud van je website en hosting

Het onderhoud van je website en je hosting is belangrijk. Zo moet je je website blijven updaten en ook beveiligen tegen hackers. Het is ook handig om te weten welke klanten je bezoeken en wat het gedrag is van de bezoekers op je website. Zo houden wij het zoekgedrag van je bezoekers bij door Google Analytics toe te passen, hoeveel pagina’s er worden bezocht en waar er verbetering nodig is. SEO blijven onderhouden moet ook een prioriteit zijn als u wil blijven scoren in google.