Professionele webshop laten maken Limburg

Wil je een webshop laten maken in Limburg?

Net zoals bij een fysieke winkel zorgen wij samen met u voor een betrouwbaar uiterlijk, want bezoekers van de webshop moeten ook betalingen uitvoeren. Hiervoor moet de conversie geoptimaliseerd worden, want bezoekers moeten klanten worden! Een eerste vereiste hiervoor is dat de webshop zeer gebruiksvriendelijk wordt, de juiste doelgroep aantrekt en waar men gemakkelijk  kan winkelen en afrekenen.

Prijs voor een professionele webshop in Limburg

ireto Woocommerce webshop

Maak een plan

De eerste stap voor het ontwikkelen van een webshop is weten wat en aan wie je wil verkopen. Heeft u al een marketingplan en zijn de doelen van uw onderneming afgestemd op de behoeften van uw doelgroep? iReto begeleidt ondernemingen stap voor stap bij de ontwikkeling van uw plan.

Gebruikerservaring

Het design wordt opgemaakt om het voor de klant zo overzichtelijk en gemakkelijk mogelijk te maken. Er wordt een zoekfunctie geïntegreerd zodat de bezoeker met één enkel woord het gewenste product kan vinden, de productomschrijving kan inzien en gemakkelijk met verschillende betalingsmogelijkheden kan afrekenen.

Een webshop die gevonden wordt

Vanaf het moment dat de producten online staan en er ook eventueel een catalogus wordt aangeboden, kunnen wij van start. Al vanaf de ontwikkeling wordt er in de backend rekening gehouden met zoekcriteria die vereist is om de aangeboden producten op te sporen.

Om goed gevonden te kunnen worden gaan wij er samen voor zorgen dat de mogelijke zoekopdrachten gekend zijn. Deze zoekopdrachten gaan wij onderbouwen met een sterke SEO of zoekmachineoptimalisatie. Zo kunnen wij producten oplichten in bepaalde gebieden of richten naar specifieke doelgroepen.

Wat is nu de kostprijs van een webshop?

De prijzen voor een webshop zijn afhankelijk van verschillende factoren. Bij iReto verkiezen wij het gebruik van het CMS-Systeem Woocommerce van WordPress.

Voor een professionele webshop variëren de prijzen van € 1500 tot € 8500. Wilt u een webshop laten maken, neem dan gerust contact met ons op.

Professionele , goedkope webshop laten maken

Met de implementatie van Google Analytics kunnen wij samen werken aan een hogere conversie binnen uw webshop in Limburg. Hierdoor kunnen wij optimaliseren door het testen van bepaalde pagina’s en bepalen welke de meeste bezoekers tot klanten genereren.

Bereik meer potentiële klanten in Limburg

Uw webshop in Limburg aanbieden in verschillende talen kan al een wezenlijk verschil betekenen in uw dagelijkse omzet of uw producten aanbieden aan niet enkel de consument maar ook aan de groothandel kan voor een boost in verkoop betekenen. Een webshop die perfect zichtbaar is op alle toestellen zoals smartphones, zorgt voor een snellere beslissing bij aankoop want de wereld wordt meer en meer mobiel.

Op regelmatige basis een product in de kijker plaatsen of een extra korting geven kan leiden tot weder aankopen door dezelfde klanten! Door gerichte acties via sociale media zorgen wij voor grotere bestellingen per klant of wij gaan samen op zoek naar verwante producten die je kan aanbieden en die je dan zonder te investeren in een grote voorraad aan de man kan brengen door een drop shipping.

Woocommerce webshop in Limburg

Waarom woocommerce?

WooCommerce kan worden gebruikt om alles te verkopen

WooCommerce is ongelooflijk flexibel. Als u iets wilt verkopen, kunt u het verkopen met WooCommerce. Dat omvat fysieke producten, digitale producten, abonnementen, afspraken en nog veel meer. Of u nu van plan bent een enkel digitaal product of een enorme verscheidenheid aan fysieke producten te verkopen, WooCommerce is het Zwitserse zakmes van e-commerce-applicaties.

WooCommerce bevat krachtige analyses

Hoe meer u weet over uw klanten en de manier waarop ze omgaan met uw winkel en zijn producten, hoe beter. WooCommerce biedt out-of-the-box een uitgebreide set analyses die worden weergegeven in een duidelijke en intuïtieve interface. Bovendien is het eenvoudig om WooCommerce te integreren met externe analyseservices zoals Google Analytics met extensies.

WooCommerce groeit mee met uw bedrijf

Bij het kiezen van een e-commerce-applicatie is het een goed idee om na te denken over de toekomst van uw bedrijf. Het is nu misschien klein, maar na verloop van tijd zal het groeien en moet u een applicatie kiezen die in staat is om een ​​drukke winkel te ondersteunen zonder in het begin al te veel complexiteit op te leggen.

WooCommerce ondersteunt winkels variërend van klein tot enorm . Het kan variëren van een paar producten tot vele duizenden, en van een handjevol shoppers per dag tot honderden shoppers per seconde.

Doelen behalen met Woocommerce

Kortom, omdat WooCommerce een complete eCommerce-oplossing biedt die snel en gebruiksvriendelijk is en zich kan aanpassen aan de behoeften van uw eCommerce-bedrijf.