Websites | webshops | SEO

Professionele websiteanalyse

Is de opbouw van jouw website / webshop goed ? Hoe komt het dat je minder scoort in google ? Welke punten kunnen we verbeteren? iReto neemt jouw website onder de loep en geeft een concreet advies waarop jij je website kan verbeteren.

ireto SEO tools
Website Structuur
Technische fouten
SEO structuur
Design / User Experience

Is jouw website structuur in orde?

Ireto volgt een gestructureerde werkwijze om voor jou een succesvolle website te bouwen. Ireto zorgt met zijn werkwijze voor een mooie website maar ook voor de professionele opvolging. Zo weet u waar u aan toe bent.

De website voldoet aan de behoefte van de onderneming, krijgt een uniek design en is mobiel vriendelijk om klanten te triggeren. De geïntegreerde blog en video vergroten uw contact met de wereld.
 
 
// We transform businesses

Waarom kiezen voor
de ireto oplossing ?

Een website is meer dan code en een design. Het is je uitvalsbasis, je toonzaal online. Wij voorzien een all-in aanpak, zodat we samen resultaat boeken. Dankzij onze knowhow en creatief grafisch ontwerp maakt u het verschil! Uw website wordt gemaakt vanuit klantenperspectief, zodat zij kunnen genieten van een overtuigende online ervaring.

Mobiele versie
Jouw klanten surfen via hun smartphone. Wij maken je website leesbaar & bruikbaar op alle toestellen
Hoger in google
Boven je concurrent in de zoekmachines? Met een website van Ireto krijg je dat klaar.
Focus op resultaat
Meer omzet via je site is het doel. Daarom bouwen wij niet alleen mooie sites, wij zorgen ook voor resultaat.
Menselijke aanpak
Wij zijn bereikbaar en denken graag mee met je. Geen afstandelijk bureau, wel een partner op lange termijn.
Laat jouw business renderen

Een nieuwe website laten maken die rendeert?

Uw nieuwe website bouwen is ons vak! U krijgt topkwaliteit vormgegeven door geoefende sluipschutters in grafisch ontwerp. Maar boven alles zorgen wij dat uw nieuwe website vooral rendeert!

Ireto is specialist in webdesign voor de KMO. Wij vinden dat een nieuwe website laten maken door een specialist voor elk bedrijf betaalbaar moet zijn. We hanteren dus correcte en realistische prijzen.

Probeer maar eens, onze offerte zal u snel overtuigen om uw nieuwe website te laten bouwen door Ireto!

Verbeter en innoveer
met de technische trends

Bij ireto krijgt u een totaalpakket: we bouwen uw nieuwe website en leveren alles wat u daarbij nodig heeft. Professioneel, efficiënt én betaalbaar.

Stijg naar de top van Google en overtref je concurrenten.

Nieuwe website nodig ?

Deze bedrijven boeken resultaat met ons

 Een website is meer dan code en een design. Het is je uitvalsbasis, je toonzaal online. Wij voorzien een all-in aanpak, zodat we samen resultaat boeken.

Veelgestelde vragen

Krijg antwoorden op al jouw vragen omtrent het bouwen van een website die scoort in google.

Een veelgestelde vraag, een moeilijk antwoord. Wij voorzien altijd een vrijblijvende offerte op maat. Het minimumbudget voor een website van Ireto is 1750 euro. Zo garanderen we kwaliteit en resultaat.

 

Dit hangt af van de grootte van een project. Doorgaans duurt de bouw-fase een viertal weken. Daarna lopen we samen door de oplevering om nog eventuele feedback te verwerken. De meeste projecten leveren we af binnen de 4 weken.

 

Wij werken doorgaans in WordPress, het meest gebruikte content management systeem ter wereld. Wij gebruiken echter geen templates, maar gebruiken het platform als basis opdat we sneller aanpassingen kunnen maken. Zo kan jij ook ten allen tijde zelf dingen veranderen aan je site in overleg.

 

Na het lezen van deze pagina ben je overtuigd dat je moet investeren in een nieuwe website. Ideaal! Na je contact met ons opneemt, bellen of zien we elkaar fysiek. Op dat moment bespreken we jouw doelstellingen, je bedrijf en wat je nodig hebt. Daarna bouwen we je site met ons gehele team. We voorzien de lay-out, codering, je teksten (wij verwachten geen Word-documenten van je, we schrijven zelf je teksten om doelgericht te communiceren) en de strategie. Jouw tijdsinvestering is miniem, want jij hebt het druk met je bedrijf. Na twee feedbackrondes lanceren we jouw project. Daarna zorgen we voor een hele resem klanten via online marketing. Tijdens onze jarenlange samenwerking zijn wij steeds bereikbaar en denken we pro-actief na over opportuniteiten.

 

De gegevens van je website worden extra beveiligd door het plaatsen van een beveiligde laag tussen een server en een internet browser die dan gebruikt maakt van het https-protocol.

 

Vraag eenvoudig via een mailbericht de FTP-gegevens bij je huidige provider aan, want deze is verplicht om deze gegevens binnen enkele dagen aan je te bezorgen. Wanneer je huidige web ontwikkelaar je deze gegevens stuurt, kan je deze gegevens aan ons doorgeven waardoor wij de transfert voor je regelen.

 

Het wordt steeds moeilijker om je website hoog te laten scoren in Google omdat de online concurrentie dagelijks groeit. Iedere eigenaar van een online website of webshop wil trouwens hetzelfde. Bij iReto wordt er gewerkt met linkbuilding, een systeem dat toelaat om met enkele slagwoorden je Google ranking te optimaliseren.

 

Online meeting
Reserveer een digitale assistent
voor een online meeting
Support
Contacteer iretovoor advies en ga zelf aan de slag
FAQ
Vind de antwoorden bij veelgestelde vragen

Rechtstreeks contact opnemen ?

Adres

C-Mine 12 - 3600 Genk

Onze mailbox

info@ireto.be

bellen

+324 79 29 89 00