Website Laten Maken Genk

Heb je nog geen website of wil je je huidige website vervangen / verfrissen ? Dan is de eerste vraag , wat kost een website ? Wie kan mijn website maken in Genk ? In dit artikel vind je meer informatie over de werkwijze van iReto.

Wil Je Een Website Laten Maken In Genk?

iReto adviseert u welke oplossing het best bij uw organisatie past. Met een goede communicatie en projectmanagement begrijpen wij uw organisatie en tweaken we de doelstellingen piekfijn. Het nalaten van een professionele indruk en het actief werven van potentiële klanten… Daar gaan we voor! Laat jouw website maken in Genk door iReto.

Een basis zoekmachine-optimalisatie zit in onze aanpak ingebakken. We bouwen trendy EN vindbare websites. Een extra SEO-boost gedoeld op een bepaalde streek of gedoeld op een bepaald publiek? Graag! We helpen u om nog meer relevante bezoekers naar uw site te loodsen. Vraag ons zeker naar alle extra mogelijkheden..

Ireto volgt een gestructureerde werkwijze om voor jou een succesvolle website te bouwen. Ireto zorgt met zijn werkwijze voor een mooie website maar ook voor de professionele opvolging. Zo weet u waar u aan toe bent.

Bereik meer potentiële klanten

iReto werkt op een gestructureerde manier om websites te maken die niet alleen een mooi design kennen, maar waardoor de juiste zoekwoorden ook in de backend worden ingebakken.

Op die manier worden de zoektermen die bezoekers ingeven bij Google of andere zoekmachines herkend en zal een potentiële klant sneller naar jouw website worden geleid.

Extra acties betreffende SEO zal U met zekerheid meer verkeer naar de website brengen waardoor mensen die op zoek zijn naar uw product, steeds weer op uw website terechtkomen.

Het feit dat wij bij voorkeur met een CMS-systeem werken zoals WordPress, maakt het de eigenaars van websites gemakkelijk om steeds berichten of nieuws te plaatsen, foto’s en teksten te veranderen én om eigen acties te ondernemen.

iReto SEO Tips

Website laten maken door iReto omdat:

iReto ondersteunt jouw onderneming digitaal. Het maken van een professionele website tot het analyseren van jouw website. 

 • een juiste opvolging wordt gegarandeerd,
 • uw website hoger kan scoren in Google,
 • door het kiezen van de doelgroep uw website sneller gevonden wordt,
 • u kan begeleid worden in het marketingverhaal, strategische- en contentmarketing,
 • enkel een professionele website wordt aangeleverd die leesbaar is op alle schermen, responsive webdesign,
 • grafische ontwerpers meedenken voor de uitstraling van uw merk, uw product,
 • het gemakkelijk is voor de gebruiker door gebruik te maken van het CMS-systeem WordPress,
 • uw website zal worden gekoppeld met Google Analytics en Google Tag Manager
 • uw website meer vertrouwen zal uitstralen door 100% GDPR-Proof gepubliceerd te worden

DDOS-Aanvallen op websites

Websites kunnen gehackt worden! Er dient rekening gehouden worden met de optimale veiligheid voor het verwerken van gegevens. Hackers liggen steeds op de loer om informatie te stelen van een website.

Wat is een CMS of website zelf beheren?

Een CMS of Content Management Systeem is een toepassing op het beheer van een website. iReto kiest voor WordPress omdat dit systeem gebruikt wordt bij 30% van alle online websites wereldwijd waardoor de User Experience of het gebruiksgemak bewezen is.

Het werd de gebruiker of eigenaar van een website op die manier toegankelijk gemaakt om zonder kennis van code een website te beheren zoals bij het plaatsen van foto’s, het veranderen van teksten én voor het monitoren van bezoekers, dus klanten.

Hoeveel kost het om een website te laten maken?

Iedere websitebouwer heeft zijn prijs , het opbouwen kost nu eenmaal geld. Er is dus een kostprijs aan verbonden aan het bouwen van een website.

Bij iReto kan u al een one-page website krijgen voor € 700,00 , een zeer scherpe prijs voor een professionele website.

iReto bouwt zo jouw website zodat uzelf aanpassingen kunt doen aan de website. Met de juiste ontwerp op maat zorgt iReto dat uw website zal slagen.

Factoren die de website prijs bepalen

We hebben u al een richtprijs gegeven voor een basis one-page website. Sommige ondernemingen hebben nu eenmaal een website nodig met verschillende functionaliteiten en grotere noden. Ze willen meerdere pagina’s, een blog, een webshop, … . Ook deze factoren vertalen zich in de kostprijs van de website:

Aantal pagina’s
Een website met 10 pagina’s is meer werk dan een one-pager , er kruipt veel meer tijd in deze website op te bouwen. Hoe groter de website hoe groter de kostprijs zal zijn. 

Talen
Zijn de pagina’s enkel beschikbaar in het Nederlands, of ook in het Frans en Engels? Het toevoegen van meertalige content (taalwissels, hreflang-tags, enz.) is een meerprijs.

E-commerce
Tegenwoordig willen veel ondernemingen een webshop , een webshop zorgt uiteraard voor een meerprijs. Het is complexer dan de bouw van een statische website. 

Bij het bouwen van een webshop moet je rekening houden met:

 • de koppeling met een betalingssysteem
 • een voorraadbeheer
 • btw-groepen
 • Verzendingsmethodes
 • etc…

Bijkomende functies
Sommige bedrijven hebben specifieke wensen. Een platform waarin klanten kunnen inloggen of ze willen een kaart met alle verkooppunten op , of een formulier met verschillende elementen in. Dat is perfect mogelijk. Hoe uitgebreider de site hoe duurder het zal worden. 

Wil jij een nieuwe website laten maken of jouw oude verfrissen?