#Website laten maken

Meer klanten maken met een website?

Met een website is uw organisatie 24/7 bereikbaar en heb je er automatisch een online verkoper bij, want vele potentiële klanten zoeken eerst online om informatie te kunnen inwinnen.

De geloofwaardigheid van een onderneming of een associatie vergroot als men tijdens de zoektocht op een professionele website terechtkomt.

Wie meer klanten naar zich wil toetrekken moet de juiste doelgroep bepalen, de juiste organisaties of particulieren aantrekken en weten wat hun wensen en behoeften zijn.

Websites die renderen

Een website moet niet alleen mooi zijn!

Om een website te laten renderen wordt er een professionele structuur uitgewerkt die wordt weergegeven in een uniek design.


Al vanaf het beginstadium moet er grote aandacht geschonken worden aan een SEO-vriendelijke backend en zorgen de standaard ingebouwde privacy toepassingen voor het vergroten van het vertrouwen.

# Websites die renderen

Een website moet niet alleen mooi zijn!

Om een website te laten renderen wordt er een professionele structuur uitgewerkt die wordt weergegeven in een uniek design.
Al vanaf het beginstadium moet er grote aandacht geschonken worden aan een SEO-vriendelijke backend en zorgen de standaard ingebouwde privacy toepassingen voor het vergroten van het vertrouwen.

# Privacy by design

Volg het geurspoor van bezoekers

Een website die ook de customer journey, zeg maar het geurspoor van de bezoeker registreert waardoor er steeds kan bijgestuurd worden is onmisbaar handgereedschap waarvoor geopteerd wordt voor het gebruik van Google Analytics.
Klanten opvolgen met de nodige bescherming van persoonsgegevens kan enkel als alles werd opgebouwd met gegevensbescherming door ontwerp.

Mobiele versie
 
Jouw klanten surfen via hun smartphone. Wij maken je website leesbaar & bruikbaar op alle toestellen
Hoger in google
 
Boven je concurrent in de zoekmachines? Met een website van Ireto krijg je dat klaar.
Focus op resultaat
 
Meer omzet via je site is het doel. Daarom bouwen wij niet alleen mooie sites, wij zorgen ook voor resultaat.
Menselijke aanpak
 
Wij zijn bereikbaar en denken graag mee met je. Geen afstandelijk bureau, wel een partner op lange termijn.
# Website en meerwaarde

Een nieuwe website laten maken die rendeert?

Professionele websites zijn websites die je bijblijven, websites waar je iets mee kan doen. De kost van een website hangt af van verschillende factoren en hoe ver men hierin wil gaan.

Zo kan er gewerkt worden in stappen, zeg maar stages die je kan aanvragen in een gepersonaliseerde offerte

Verbeter en innoveer
met de technische trends

Bij ireto krijgt u een totaalpakket: we bouwen uw nieuwe website en leveren alles wat u daarbij nodig heeft. Professioneel, efficiënt én betaalbaar.

Stijg naar de top van Google en overtref je concurrenten.

Nieuwe website nodig ?

# website laten maken

Deze bedrijven boeken resultaat met ons

 Een website is meer dan code en een design. Het is je uitvalsbasis, je toonzaal online. Wij voorzien een all-in aanpak, zodat we samen resultaat boeken.

Veelgestelde vragen

Krijg antwoorden op al jouw vragen omtrent het bouwen van een website die scoort in google.

Een veelgestelde vraag, een moeilijk antwoord. Wij voorzien altijd een vrijblijvende offerte op maat. Het minimumbudget voor een website van Ireto is 1750 euro. Zo garanderen we kwaliteit en resultaat.

 

Dit hangt af van de grootte van een project. Doorgaans duurt de bouw-fase een viertal weken. Daarna lopen we samen door de oplevering om nog eventuele feedback te verwerken. De meeste projecten leveren we af binnen de 4 weken.

 

Wij werken doorgaans in WordPress, het meest gebruikte content management systeem ter wereld. Wij gebruiken echter geen templates, maar gebruiken het platform als basis opdat we sneller aanpassingen kunnen maken. Zo kan jij ook ten allen tijde zelf dingen veranderen aan je site in overleg.

 

Na het lezen van deze pagina ben je overtuigd dat je moet investeren in een nieuwe website. Ideaal! Na je contact met ons opneemt, bellen of zien we elkaar fysiek. Op dat moment bespreken we jouw doelstellingen, je bedrijf en wat je nodig hebt. Daarna bouwen we je site met ons gehele team. We voorzien de lay-out, codering, je teksten (wij verwachten geen Word-documenten van je, we schrijven zelf je teksten om doelgericht te communiceren) en de strategie. Jouw tijdsinvestering is miniem, want jij hebt het druk met je bedrijf. Na twee feedbackrondes lanceren we jouw project. Daarna zorgen we voor een hele resem klanten via online marketing. Tijdens onze jarenlange samenwerking zijn wij steeds bereikbaar en denken we pro-actief na over opportuniteiten.

 

De gegevens van je website worden extra beveiligd door het plaatsen van een beveiligde laag tussen een server en een internet browser die dan gebruikt maakt van het https-protocol.

 

Vraag eenvoudig via een mailbericht de FTP-gegevens bij je huidige provider aan, want deze is verplicht om deze gegevens binnen enkele dagen aan je te bezorgen. Wanneer je huidige web ontwikkelaar je deze gegevens stuurt, kan je deze gegevens aan ons doorgeven waardoor wij de transfert voor je regelen.

 

Het wordt steeds moeilijker om je website hoog te laten scoren in Google omdat de online concurrentie dagelijks groeit. Iedere eigenaar van een online website of webshop wil trouwens hetzelfde. Bij iReto wordt er gewerkt met linkbuilding, een systeem dat toelaat om met enkele slagwoorden je Google ranking te optimaliseren.

 

Rechtstreeks contact opnemen ?

C-Mine 12, B-3600 Genk

info@ireto.be

+32 (0) 479 29 89 00