Wilt u meer verkeer ?

Nou ja, natuurlijk wel … wie zou ooit zeggen dat ze voldoende verkeer hebben?

De echte vraag is – hoe krijg je meer verkeer ?

Er zijn talloze marketingtactieken en -strategieën, dus waar begin je? Waar richt je je tijd op?

Laten we bijvoorbeeld eens kijken naar SEO: Google gebruikt nu meer dan 200 factoren in hun algoritme, waaronder sociale signalen, gebruikersinteractie en vertrouwen . Hoe kun je weten op welke je je het eerst moet concentreren?

De realiteit is dat je NOOIT alle 200 op de juiste manier kunt raken.

Zelfs ik focus me niet op alles. Waarom? Omdat het bijna onmogelijk is.

Maar ik ben nog steeds in staat om verbazingwekkende resultaten te krijgen als geen ander, omdat ik een handvol tactieken heb bedacht die de naald daadwerkelijk bewegen .

 

Ik was niet alleen in staat om mijn verkeer te laten groeien met behulp van een gekke tactiek, maar ik was in staat om het verkeer te behouden nadat ik het was gestopt.

Ik concurreer niet met miljard dollar bedrijven, maar ik concurreer in de meest competitieve niche die er is … marketing. Denk er eens over na … Ik concurreer met mensen zoals ik.

Maar eerlijk gezegd ik ben geen verkoper, ik haat eerlijk gezegd verkoop meer dan wat dan ook. Ik ben een IT-man … Ik ben een marketeer … dat is waarom ik de meeste van mijn consulting leadformulieren heb verwijderd.

Ik hou ervan me te concentreren op waar ik goed in ben en alleen dat is: verkeer naar websites genereren .

DUS – als je met me wilt samenwerken en je bedrijf wilt laten groeien zoals de voorbeelden hierboven, blijf lezen …

 

Stap 1 Doe dit nu

[sg_popup id=”2974″ event=”click”]Begin door hier te klikken![/sg_popup]

U ziet een korte reeks vragen die u moet beantwoorden over uw bedrijf.

Niets te gek, ik heb alleen de basis nodig over waar je aan werkt, wat je verkoopt, enz. Op die manier kunnen we je situatie begrijpen voordat we praten en meteen aan de slag gaan.

Beantwoord deze vragen zo nauwkeurig mogelijk en zorg ervoor dat uw contactgegevens correct zijn zodat we u kunnen bereiken.

Stap 2 Hier is wat er zal gebeuren

Nadat u de vragenlijst hebt ingevuld, zal iemand van mijn team u bellen om meer over uw bedrijf te vertellen en meer informatie te verzamelen, zodat we nauwkeurig kunnen plannen hoe u uw website kunt laten groeien.

Het is belangrijk dat u de vragenlijst grondig beantwoordt, omdat anders onze analyse van uw bedrijf niet werkt, wat betekent dat we niet weten hoeveel meer verkeer en verkopen we naar uw bedrijf kunnen brengen.

U hoort binnen 24 werkdagen na het indienen van uw aanvraag van ons.

Uw eerste oproep zal tussen de 30 en 45 minuten duren. Dit is waar we echt beginnen te werken om erachter te komen wat u precies nodig hebt, en hoe het te laten gebeuren.

Op dat moment, als je de waarde van samenwerken ziet, geweldig. We zullen praten en kijken of ik je als klant kan aannemen.

Als je niet vooruit wilt, is dat ook prima.

In het ergste geval zou u wat gratis advies van mijn team en mij hebben ontvangen die u zullen helpen meer verkeer en verkoop te genereren.

Uiteindelijk is dit voor mensen die actie ondernemen en een goede kans kennen wanneer ze er een zien.

Als jij dat bent, is vandaag de dag dat je je bedrijf op een hoger niveau brengt.

Klik op de onderstaande knop om uw aanvraag in te dienen.
Mijn team neemt zo snel mogelijk contact met u op om een ​​tijd te plannen om te chatten.