Woocommerce specialist

Professionele Webshop met Woocommerce in Limburg

De Woocommerce specialist In Limburg.

Bijna een kwart van alle webshops draait op WooCommerce. Elephant ontwikkelt unieke e-commerce oplossingen en denkt strategisch mee.

Bijna 1 op de 3 webshops draait op WooCommerce. iReto ontwikkelt unieke webshops en denkt strategisch mee

Of het nu gaat om eenvoudige producten of abonnementsvormen, als WooCommerce specialist weten wij de mogelijkheden van het platform optimaal te benutten. Van strategie tot ontwikkeling en optimalisatie; bij Elephant krijg je een oplossing op maat.

Als het nu gaat over eenvoudige producten in een webshop tot het verkopen van abonnementen, wij als WooCommerce specialist weten wij de mogelijkheden hoe wij deze optimaal kunnen benutten. Bij iReto krijg je een oplossing op maat.

WooCommerce webshop features

Gaat uw webshop over het verkopen van kleding of speciale webshops op maat, met WooCommerce is het mogelijk jouw producten online te verkopen.

Responsive webshop

Tegenwoordig is een website of webshop die zich aan past op basis van het scherm van cruciaal belang. Aangezien er steeds meer bezoekers zijn via tablet of via smartphone moeten wij zorgen dat de website/webshop aanpast.

Onze websites en shops zijn ALTIJD geschikt voor mobiele telefoons, zodat de bezoekers op elk apparaat goed te zien krijgen waar jouw bedrijf voor staat.

Op regelmatige basis een product in de kijker plaatsen of een extra korting geven kan leiden tot wederaankopen door dezelfde klanten! Door gerichte acties via social media zorgen wij voor grotere bestellingen per klant of wij gaan samen op zoek naar verwante producten die je kan aanbieden en die je dan zonder te investeren in een grote voorraad aan de man kan brengen door een drop shipping.