Partner worden van iReto

Verschillende ondernemingen gingen de alliantie met iReto aan. Klanten helpen om een totale service te kunnen bieden is ons doel. Deze relatie met iReto kan een exclusieve band worden waar wij samen aanvullend zijn om ondernemingen te ondersteunen in hun online én offline marketing, beveiliging van persoonsgegevens of om recurrente inkomsten te genereren.

Uw relatie nog beter van dienst zijn?

 

iReto prefereert mogelijkheden om met andere professionelen samen te werken. Ondernemingen moeten overtuigd zijn dat zij bij U kunnen beroepen op erkenning en perfectie, in de ruimste betekenis voor het bereiken van hun doelen.

 

Marketing & Advertising: Bent u een professional in marketing maar je zou klanten beter kunnen bedienen door hun een website of -shop aan te bieden?

 

Grafisch ontwerp & reclamebureau: Naast een mooi ontwerp of doelgerichte strategie kan je nu ook rekenen op de steun van échte front-en backend developers!

 

IT of PC dokter: kiezen voor de veiligheid van applicaties is het uitgangspunt waarbij jij als specialist zelf applicaties kunt voorstellen aan je klanten.

 

Advocaat, raadsheer of accountant: Verwerkers en verwerkersverantwoordelijken stellen steeds meer vragen, maar kunt U de totale service garanderen? Werk samen met onze erkende DPO’s om uw relaties te begeleiden naar 100% GDPR-compliancy.

Neem contact met ons op om uw klantenservice te vervolledigen

Een samenwerking kan meer inkomsten genereren.

Van registers tot camerabewaking in de omgeving van privacy

Onze partners

gdprbegeleiding
parnter-odo
stars
partner-vertelpunt
logo-blanckaert-bruls
partner-az
logo
I-commit-logo
cabes
logo-seobureaukopiekopie4