WordPress website laten maken in Hasselt

Bent u opzoek naar een WordPress specialist in Hasselt? Wilt u een website in WordPress door een specialist laten maken die rendeert? Wil je een professionele en responsive website laten maken door een specialist in WordPress te Hasselt? Wil je een website die wordt gevonden in google? Dan bent u bij iReto als erkende specialist aan het juiste adres. Het belangrijkste bij een WordPress website laten maken is dat uw website technisch in orde is om online klanten te genereren. Een nieuwe WordPress website laten maken door de specialist te Hasselt die dient als je digitaal visitekaartje met een frisse , professionele gezonde en moderne look die hoog scoort in google.

iReto bouwt voor uw onderneming te Hasselt een professionele responsive website in WordPress die gevonden wordt in google en die extra klanten zal opleveren.

De iReto werkwijze voor het bouwen van jouw nieuwe WordPress website

iReto – Privacy by design helpt uw onderneming van A tot Z. Wij helpen u met het bedenken van een mooi concept , we werken het uit en we volgen het op. Deze stappen doorloopt iReto bij het bouwen van een nieuwe website in WordPress.

1. Domeinnaam registeren en webhosting koppelen

iReto helpt je vanaf stap 1. Wij zorgen ervoor dat jouw domein wordt geregistreerd en ook gehost op onze server, u als onderneming hoeft niets te doen. Zo moet u niet opzoek naar een externe partij om je WordPress website te beheren/hosten. iReto beschikt over een hosting server en host de websites zelf. U kan er ook altijd voor kiezen om een ander partij in te schakelen.

2. Webdesign Oftewel Grafisch Design

Het grafisch ontwerp van je website is zéér belangrijk. iReto zorgt ervoor dat het grafisch ontwerp oftewel webdesign geschikt is voor uw doelpubliek. Dit ontwerp straalt ook uit hoe jouw onderneming in elkaar zit. Het grafisch ontwerp oftewel webdesign is belangrijk maar er kruipt veel tijd in. Doordat iReto je helpt met het uitdenken van jouw idee kunnen wij ons inleven in jouw onderneming. Zo besparen wij tijd in de voorafgaande research; Hoe moeten wij uw website maken ? Wij zorgen dat jouw onderneming een frisse mooie professionele layout krijgt en héél uniek.

3. WordPress Als CMS Systeem

Tegenwoordig worden veel websites gebouwd in CMS systemen. De afkorting “CMS” staat voor Content Management System. Een cms systeem is het systeem achter een website. Wij gebruiken een wordpress cms systeem dit systeem zorgt ervoor dat de klant eenvoudig teksten kan aanpassen , foto’s en video’s kan toevoegen of verwijderen. iReto beschikt over allemaal wordpress specialisten die jouw website uniek en gebruiksvriendelijk kan maken. Je kan altijd zelf proberen een website bouwen met een CMS systeem echter is dit niet helemaal zo gemakkelijk. Het installeren van een wordpress cms is niet zo moeilijk, het technische kant kan je beter overlaten aan specialisten. Mocht u opzoek zijn naar webdesigners kan u altijd bij ons terecht.

4. Zoekmachine Optimalisatie (SEO)

Het bouwen van een website is één ding , het gevonden worden op google is een tweede punt. Een wordpress website wordt gebouwd en bezit al een deel seo. Het wordpress systeem is SEO vriendelijk opgebouwd. Het is dus zeer belangrijk om jouw website te optimaliseren zodat je website wordt gevonden op google en andere zoekmachines zoals , bing , yahoo,… Naast de technische kant van SEO is het ook een belangrijk punt dat je website is voorzien van goede content en zoekwoorden.

 • Meta titel
 • Meta omschrijving
 • Zoekwoorden

5. Onderhoud van je website en hosting

Het onderhoud van je website en je hosting is belangrijk. Zo moet je je website blijven updaten en ook beveiligen tegen hackers. Het is ook handig om te weten welke klanten je bezoeken en wat het gedrag is van deze bezoekers op je website. Zo houden wij met Google analytics bij,  wat het gedrag is van de bezoekers, welke pagina’s er worden bezocht en waar er verbetering nodig is. SEO blijven onderhouden moet ook een prioriteit zijn als u wil blijven scoren in google.

Een WordPress website laten maken in Hasselt door iReto?

Een responsive en professionele website laten maken is dus niet zo simpel. Een WordPress website laten maken is meer dan alleen een template online zetten en teksten aanpassen. Er is nodige expertise nodig om een website online te zetten die je zal helpen om nieuwe klanten te krijgen. iReto helpt u met het uitdenken van je idee om een website met WordPress te laten maken en bij het  beheren van je website. Daarnaast beschik iReto over een professioneel team van webdesigners, ontwikkelaars en marketeers die u zullen helpen in heel dit proces. Wij garanderen dat uw website meer leads zal genereren.

WEBDESIGN in WordPress door iReto omdat

 • De juiste opvolging
 • SEO: hoog scoren in google
 • SEO: vindbaar in google
 • Marketing , facebook marketing 
 • facebookcampagnes
 • Professioneel webdesign
 • Responsive website
 • Grafisch ontwerp
# Onze Diensten

Specialisten Terzake

Wij helpen uw organisatie met het verhogen van vertrouwen zowel bij personen als bij de overheid en verlenen consultancy.

Danny Baerts

PRIVACY GURU | BUSINESS SOLUTIONS

Anel Hegic

Developer | Web analist